Logo MyTime zonnestudio zaltbommel rond

Zonnebanken en crèmes

Onze faciliteiten

Wij hebben verschillende zonnebanken van het merk Ergoline voor jou klaar staan. Dit is ’s werelds populairste merk op het gebied van zonneapparatuur.

Al meer dan 30 jaar staat het merk voor de nieuwste technologieën, intuïtieve bediening en optimale kwaliteit.

Ook verkopen wij de cremes van het merk Devoted. Door de basis van Aloë vera werken deze producten hydraterend en herstellend en is daarmee verzorgend voor de huid. Daarnaast bevatten ze hoogwaardige bruiningsversnellers, bronzers en huidverbeterende ingrediënten.

Ergoline zonnebanken garanderen direct zichtbare bruiningsresultaten met gelijktijdige huidverzorging

De zonnebanken

In onze zonnestudio in Zaltbommel hebben wij verschillende types zonnebanken van het merk Ergoline. Zo is er altijd een zonnebank die past bij jouw type huid en ervaring. 

Ergoline zonnebank 800 Excellence

Ergoline 800

Dit is een bijzonder comfortabele zonnebank om een kleurtje onder op te bouwen. De technologie van Climatronic zorgt voor de gewenste temperatuur, welke gedurende de gehele zonnebanksessie constant blijft.

De zonnebank is verder voorzien van ventilatietoepassingen, nevelsprays en ligvlakkoeling.

Ergoline zonnebank 1100 Prestige

Ergoline 1100

De Ergoline Prestige 1100-S staat garant voor een intens bruine teint. 

De 52 UV-lampen zorgen samen met 4 Ultra Performance-hogedruk units, 3 extra UV-B spaghettilampen en 2 krachtige schouderbruiners voor de ultieme zonnebank ervaring.

Deze zonnebank is uitgerust met Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma, een 3D-Sound muzieksysteem en een innovatieve bedieningscockpit met duidelijke symbolen en Voice Guide. 

Ergoline zonnebank 1600

Ergoline 1600

Zeer krachtig en luxe, dat is de Prestige 1600 zonnebank. De sterkte kan op basis van jouw huidtype aangepast worden en is daarom geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Daarnaast bevat deze zonnebank Beauty Light dat tijdens het zonnen zorgt voor huidverzorging. Met als resultaat een stralende teint en een zachte huid.

De Ergoline Prestige 1600 is uitgerust met alle comfortfuncties, zoals een Airco, Aqua Fresh, Aroma, Climatronic PLUS en een 3D-geluidssysteem.

Vrouw onder een Ergoline zonnebank bij zonnestudio myTime in zaltbommel

Devoted Crèmes

Waarom crèmes van Devoted?

Devoted is gespecialiseerd in zonnecosmetica. Alle producten die gebruikt kunnen worden onder de zonnebank bevatten bruiningsversnellers. Deze stimuleren de pigmentaanmaak waardoor we sneller en dieper bruin worden en ook langer bruin blijven.

De combinatie van productuitstraling, hoogwaardige ingrediënten en diversiteit in het assortiment maken van Devoted Creations een succes in elke professionele zonnestudio.

Waarom kiezen voor Devoted?

  • Innovatie: up-to-date producten 
  • Aloë Vera: hydraterend, verzorgend en herstellend
  • Tanning: bruiningsversnellende ingrediënten
  • Anti-aging: zorgt voor een youthful glow 
  • Keep your color 
  • Altijd een passend product 
  • Bronzers: een intensiever bruiningsresultaat